Víte, že nejdražší zahradnictví je v průměru o 64 % dražší?

Garlo Point

Od sezóny 2024 existují tzv. Garlo Pointy. Jde o výdejní místo uzpůsobené pro výdej živých sazenic. I na odběrném místě tak mají rostliny podobnou kvalitní péči jako v okrasné školce až do chvíle předání zákazníkovi. Rostliny jsou pravidelně zavlažované, v případě potřeby i přistíněné, takže je zcela vyloučena šance, že by byly rostliny předané pomuchlané, suché, nahnilé nebo dokonce zlámané. Jde o další náš krok být blíže zákazníkům a partnerům z řad zahradnictví i okrasných školek umožnit prodej v místech se zvýšenou poptávkou zahradníků. Všechna online zahradnictví na Garlu mají možnost doručovat i do Garlo Pointů. První Garlo Point naleznete v Praze.

Otevírací doba

  • sobota až úterý, 9 - 18:00
  • od 23.3.2024
  • konec ulice Nad Meandry, 106 00 Praha 10
  • parkování bez problému přímo před provozovnou

Pro partnerská zahradnictví

Partnerům šetří Garlo Pointy 100 % nákladů za obaly, protože nám mohou objednávky doručovat v klasických vratných přepravkách. Rostliny je takto možné vydávat dokonce i bez květináčů. Jde tak i o naprosto ekologický způsob doručení. Na místě bývá také zkušený zahradník, který dokáže zákazníkovi dodatečně poradit, jak pěstovat zakoupené rostliny.

Tento způsob dopravy je zpoplatněný částkou 100 korun za každou objednávku v MOC do 5 tisíc korun včetně dopravy. Tato částka představuje dle průzkumu u zahradnictví jen zlomek nákladů za obaly a zabalení u klasických druhů přeprav (PPL, Zásilkovna apod.), proto dává smysl nabízet zákazníkům výdej v Garlo Pointu zdarma, jakoby šlo o vlastní pobočku. Zákazník může platit samozřejmě i kartou, dobírka je ovšem za příplatek 39 Kč, aby to pokrylo i náklady bance za transakci.

TIP: Víte, že vlastní pobočka může zvýšit tržby o 50 %?

Ještě partnerem Garla nejste? Kontaktujte nás a staňte se jím zcela zdarma!

Affiliate program

Vytvořil Shoptet & Shoptak.cz