Víte, že nejdražší zahradnictví je v průměru o 64 % dražší?

Garlo Point

Od sezóny 2024 existují tzv. Garlo Pointy. Jde o výdejní místo uzpůsobené pro výdej živých sazenic. I na odběrném místě tak mají rostliny podobnou kvalitní péči jako v okrasné školce až do chvíle předání zákazníkovi. Rostliny jsou pravidelně zavlažované, v případě potřeby i přistíněné, takže je zcela vyloučena šance, že by byly rostliny předané pomuchlané, suché, nahnilé nebo dokonce zlámané. Jde o další náš krok být blíže zákazníkům a partnerům z řad zahradnictví i okrasných školek umožnit prodej v místech se zvýšenou poptávkou zahradníků. Všechna online zahradnictví na Garlu mají možnost doručovat i do Garlo Pointů. První Garlo Point naleznete v Praze.

Otevírací doba

  • sobota až úterý, 9 - 18:00
  • přes léto zavřeno!
  • konec ulice Nad Meandry, 106 00 Praha 10
  • parkování bez problému přímo před provozovnou

Pro partnerská zahradnictví

Partnerům šetří Garlo Pointy 100 % nákladů za obaly, protože nám mohou objednávky doručovat v klasických vratných přepravkách. Rostliny je takto možné vydávat dokonce i bez květináčů. Jde tak i o naprosto ekologický způsob doručení. Na místě bývá také zkušený zahradník, který dokáže zákazníkovi dodatečně poradit, jak pěstovat zakoupené rostliny.

Po první sezóně se ukázalo, že jen tento první Garlo Point dokáže odbavit desetinu objednávek českého online zahradnictví. Naše zahradnické výdejny tak brzy naleznete i v dalších velkých městech.

Tento způsob dopravy je zpoplatněný částkou 100 korun za každou objednávku v MOC do 5 tisíc korun včetně dopravy. Tato částka představuje dle průzkumu u zahradnictví jen zlomek nákladů za obaly a zabalení u klasických druhů přeprav (PPL, Zásilkovna apod.), proto dává smysl nabízet zákazníkům výdej v Garlo Pointu zdarma, jakoby šlo o vlastní pobočku. Zákazník může platit samozřejmě i kartou, dobírka je ovšem za příplatek 39 Kč, aby to pokrylo i náklady bance za transakci.

TIP: Víte, že vlastní pobočka může zvýšit tržby o 50 %?

Ještě partnerem Garla nejste? Kontaktujte nás a staňte se jím zcela zdarma!

Affiliate program

Vytvořil Shoptet & Shoptak.cz